Güneş Kontrol Cam Filmi

güneş kontrol cam filmi

Güneş Kontrol Cam Filmi

Özel malzeme içerikleri ile üretilmekte olan güneş kontrol camları tam bir tasarruf icadı olarak görev almaktadır. Yüksek güneş ışınlarının olduğu yerlerde kendini devreye sokarak güneş ışınlarına karşı kendini ayna konuma alıyor. Bunun sayesinde gelen güneş enerjilerini en az seviyeye düşürerek içeriye klima havasını yansıtabiliyor. Aynı zamanda cam tepeli binalarda görsel açısından en iyi görünümü kazandırmaktadır. Gündüz saatlerinde içten dışa etki yaratmasıyla birlikte gece ise tam tersi olacak şekilde dıştan içe ayna görüntüsü vermektedir. Aynı zamanda kullanım amacına göre göz önünde bulunan beton parçalarını örterek yeni görüntü oluşmasına etken yaratmasına yardımcı oluyor.

Güneş Kontrol Kullanım Alanları

Güneş kontrol kullanımları camlarla kontrol edilmekte olan yeni binalar ve ofislerde kullanılabilmektedir. Ofislerinizin dıştan görünümünü daha güzel bir hale getirebilmek açısından kullanılan ürünler arasında yerini alıyor. Kullanım alanlarında en çok tercih edilen durum ise otel binalarında kullanılmasıdır. Genel olarak otel binalarında dıştan ve içten yapılan görüşleri daha iyi hale getirmek amacı ile işlev görüyor. Yani dışarıdan bakıldığı zamanda içerden herhangi bir şey gözükmemektedir. Fakat içerden bakıldığında istenilen bölgenin görünmesine engel olmaması tercihler arasında yerini almasına olanak sağlıyor.

Güneş Kontrol Cam Avantajları Nelerdir?

Güneş kontrol camın en önemli avantajlarından bir tanesi de içeriye klima havasını vermesidir. Yani dışarıdan gelen güneş ışınlarını ayna etkisi sayesinde geri yansıtarak içeriye almasını engellemektedir. Buda içerde bulunmakta olan kişilerin güneş ışınlarından rahatsız olmasına avantajlar sağlamaktadır. Renk seçenekleri modellerinde Gümüş, bronz, füme, yeşil ve mavi renkleri yer alıyor. Müşteri isteğine göre ürünlerde değişim yapılabilmektedir.

Güneş Kontrol Fiyatları

Güneş kontrol camlarının fiyatları kullanılan alana ve ürün detayına göre firmamız en iyi uygun fiyat seçeneklerini sunmaktadır. fiyatları örneklendirecek olursak kullanacağınız alan kapasitesine göre belirlenip kullanıcılara veriliyor. Aynı zamanda üretimde kullanılan kalite değerlerine göre de farklı ortamlar sergilenebiliyor. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen müşteriler internet adresimizde yer almakta olan telefon numaralarımızla müşteri hizmetleri personelleriyle iletişime geçerek konu hakkında merak etmiş oldukları bütün soruların cevaplarını alabilirler.